Er du på udkig efter en ny cykel?

Du kender det sikker alt for godt. Din cykel er efterhånden et par år gammel og er blevet lidt rusten at køre på. Cykelstyret er skævt, dækkene er slatne, og der er ridser i lakken efter dit sidste fald ned i en busk på vej hjem fra en bytur. Ja, din cykel er ikke hvad den har været, men det kan der heldigvis gøres bod på. Selvom det kan være en dyr fornøjelse at købe en ny cykel, kan du hos KVIKLANET låne penge her og nu til dit køb.

 

Gode råd til dit cykelkøb

Din cykel skal kunne klare lidt af hvert, og den kommer virkelig på overarbejde i det danske vejr. Uanset om du drømmer om en robust lille citybike, en mountainbike eller en traditionel ”bedstemor”-udgave, er det vigtigt, at du træffer dit valg på baggrund af følgende faktorer:

  • Dit forbrug. Hvor meget skal du bruge din cykel?
  • Din kørsel. Skal du primært bruge din cykel i storbyen, eller vil du mærke adrenalinets sus igennem grus og skov?
  • Funktionalitet eller design. Det ene udelukker naturligvis ikke det andet, men vær alligevel opmærksom på, hvad der er vigtigst for dig.

 

Du kan finde en hel del ekstraudstyr til din kommende racerhest. Her er en huskeliste med de vigtigste ting:

  • Gode lygter. Husk på at det i denne mørke vintertid er vigtigt med nogle tydelige lygter, så du kan ses af bilister og andre trafikanter.
  • Gode dæk. Du kan i dag få dæk med indbygget punkteringsbeskyttelse. Det er en klar anbefaling til dig, der er godt og grundigt træt af at skulle have cyklen på værksted mindst en gang om måneden.
  • Moderigtig eller ej, så er cykelhjelmen din bedste ven på enhver cykeltur, da den potentielt set kan redde dit liv. I dag fås der så mange forskellige varianter, at du helt sikkert vil finde noget til din egen stil.

 

En investering i fremtiden

En cykel af god kvalitet er en rigtig god investering for dig og din fremtid. Når du skal træffe det endelige valg og vælge en model, er det derfor vigtigt, at du tager højde for, at du forhåbentligt kommer til at bruge den mange gange. Derfor kan du lige så godt smide lidt ekstra penge efter den og være sikker på, at udstyret er i orden. Så kan du sove roligt om natten og glæde dig til dine mange gode cykelture.