En varm forretning for 2006: ikke-medicinsk Home Care Business

Hjemmeplejen i USA er et mangfoldigt og dynamisk serviceindustrien. Cirka 20.000 leverandører levere hjemmepleje til 7,6 millioner personer kræver tjenester på grund af akut sygdom, langsigtede sundhedsmæssige betingelser, permanent invaliditet eller terminal sygdom. Årlige udgifter for hjemmeplejen forventes for at være 48.3 milliarder dollars i 2007. Hjemmeplejen er et bredt begreb, der beskriver en bred vifte af sundheds-relaterede tjenester leveres i indstillingen hjem. Hjemmeplejen er sundhedspleje bragt til dit hjem til at opretholde eller genoprette din sundhed og velvære.
Væksttendenser i branchen
Seniorer er en af de hurtigst voksende befolkningsgrupper i USA. Den senior befolkning er vokset omkring dobbelt så hurtigt som den samlede befolkning siden de tidlige 1980-ere. Væksten forventes også at fortsætte tidligt i det andet årti af det nye århundrede, når baby boomers tænder 65. Seniorer alderen 85 og er over den hurtigst voksende segment af den samlede senior befolkning. Derfor, efterspørgslen efter ikke medicinsk Home Care services også voksende. Det er opført som en af de hurtigst voksende erhverv af amerikanske Labor Department. Ifølge AARP, vil som amerikanerne alder, de fleste forblive i deres eget hjem. Næsten 7 ud af 10 ældre amerikanere ejer deres egen bolig og de fleste har ingen planer om at flytte.
Som følge heraf får færre seniorer den hjælp de har brug for med simple daglige funktion. For eksempel, i 1990 rapporterede 80 procent af seniorer har brug for hjælp til at tilberede deres måltider, at nogen var klar til at hjælpe dem; af 2001, der var faldet til kun 60 procent, ifølge det Nationalråd for ældning. Samlet set fra 1988 til 2001 var der en betydelig nedgang i antallet af seniorer, der rapporterede, at de havde ægtefæller, pårørende, venner eller naboer til at levere personlig pleje eller bistand. I dag, har en stadig ældre befolkning færre ressourcer til rådighed til at hjælpe dem med levende daglige opgaver. På samme tid har ældre voksne længere levealder end nogensinde før.
Ledende psykologer mener af seniorer tilbage i deres eget hjem, de kan bevare en vigtig følelse af uafhængighed. Det er også psykologisk gavn for ældre Seniorer til at blive i vante omgivelser. Mens deres velmenende børn måtte ønske at sætte dem i et plejehjem, er faktum, at tvungen flytning kan forårsage nogle seniorer føler sig desorienteret, deprimeret og forvirret.
Resterende så uafhængig som muligt kan øge en højtstående overordnede følelse af velvære. Opholder sig i deres eget hjem er, i de fleste tilfælde langt mere at foretrække (samt billigere) end flytter til en assisted living facility. Det giver dem en følelse af empowerment, og tillader dem at bevare tætte venskaber med naboerne.
Business Opportunity
Indtil for nylig, men var få valg tilgængelige for sund seniorer, der ønsker at forblive i deres hjem. De fleste sundhed virksomheder kun tilbydes Medicinsk Home Care. Det kan være meget dyrt, da de fleste fagfolk skal være registrerede sygeplejersker eller sygeplejersker assistenter. Derudover kan de vægrer sig ved at udføre lette husholdning opgaver. Endelig, de sjældent har mulighed for at opbygge lange relationer med deres kunder. Ofte vises en anden professional hver uge, som er desorienterende til seniorer og forhindrer oprettelse af et bånd med deres pårørende.
Din virksomhed, ikke-medicinsk Home Care, derimod er designet til at hjælpe den ældre voksne med dagligdags opgaver. Ikke-medicinsk pårørende hjælpe ikke med medicinske procedurer, og da de ikke er registrerede sygeplejersker eller medicinsk personale, deres timeløn er ikke så høj. De tilbyder også mulighed for konstant kammeratskab, som de tildeles generelt specifikke klienter på lang sigt, gør det muligt for et venskab til at vokse.
Disse pårørende kan hjælpe seniorer bevare deres uafhængighed ved at overtage de daglige opgaver, der bliver sværere med alderen. De kan tage klient Købmandsvarer shopping eller til banken, tilberede måltider, gøre lys husholdning og give daglige samtale og kammeratskab. Ikke-medicinsk pårørende repræsenterer en hurtigt voksende tendens til at tillade folk har brug for hjælp til at forblive i deres hjem eller i Fællesskabet.
Kom godt i gang!
Barrierer for at indtaste den ikke medicinsk Home Care business er relativt lavt. Mens potentielle fortjeneste er medium til høj. Din succes afhænger af mange variabler: din markedsføring indsats, din start up budget, befolkningsudviklingen i dit område, for blot for at nævne et par kritiske attributter. I de fleste stater er ingen formel uddannelse forpligtet til at give ikke medicinsk Home Care services. Det er vigtigt at tjekke med din tilstand-licenser agentur vedrørende den relevante licens for de tjenester, du vil tilbyde. Ikke alle ikke-medicinsk Home Care agenturer kan udføre personlige plejetjenester uden en licens.
Som med alle virksomhed, som virksomhedsejer, skal du have undtagelse drive og motivation. Derudover vil dine kunder forventer din virksomhed at være punktlig og troværdig. Uanset om du planlægger at levere tjenesterne selv eller hyre medarbejdere, er disse vigtige forretningsmæssige karakteristika, der kan være overset.
Opstart omkostninger for din hjemmepleje virksomhed afhænger af, hvordan du definerer din virksomhed rækkevidde. Prisen kan variere fra lav til medium-høj. Nogle virksomhedsejere har startet deres ikke medicinsk Home Care virksomhed med så lidt som en tusind dollars til så meget som fem hundrede tusinde dollars.
Hvis du er interesseret i at starte en ikke medicinsk Home Care virksomhed har du to muligheder. Du kan vælge at starte din virksomhed på din egen eller dine deltage sammen med et ikke medicinsk Home Care franchise.
Hvis du vælger at starte virksomheden hjemmeplejen på egen hånd er der en varieret mængde af oplysninger tilgængelige online og i boghandlere, der kan hjælpe dig med at opnå dine mål om at etablere en rentabel hjemmepleje virksomhed. Du kan finde generelle forretningsmæssige startoplysningerne spænder fra, hvordan til at tilvejebringe kapital, hvordan at oprette din forretningsplan, at Home Care guider specifikke til Home Care branchen. Disse vejledninger kan give dig vigtige oplysninger du har brug at komme i gang.
Der er pro’s og con’s for hver start up mulighed. Fordelene ved at starte på din egen er lavere omkostninger, nem adgang og ingen franchise gebyrer. Ulempen er, du ikke vil have den løbende vejledning af franchisegiveren til at styre dig omkring problemer og faldgruber.
Hvis du besluttede går ruten franchise du vil drage fordel af de veletablerede planer af franchisegiveren. Mange af de fejl og faldgruber, at du kan blive udsat for ved at starte på egen hånd har allerede formildende løsninger. Ulempen er, at du kan forvente en højere start-up omkostninger ud over en tilbagevendende royalty pris på 4-10 procent. Derudover kan markedsområde, hvor du gerne vil drive din virksomhed ikke være tilgængelige.
I sidste ende er ikke-medicinsk Home Care en indstilling, der tillader senior til at forblive i hjemmet uden at føle sig overvældet. Senior modtager bistand og kammeratskab kræves, familien nyder fred i sindet, der elskede forældre, moster eller onkel ikke kæmper med de simple opgaver af hverdagen og du får mulighed for at starte et af de hurtigst voksende virksomhed, vil fortsætte med at vokse langt ind i fremtiden. Det er en “win-win” situation for alle.